Bitcoinin kaivostoiminnan kannattavuus nousee kuuden kuukauden korkeimmalle tasolle

Bitcoinin hinnan nousu on johtanut kaivostyöläisten tulojen kasvuun. Lokakuun loppuun mennessä he ansaitsivat 353 miljoonaa dollaria (+ 8%), kuten aiemmin CoinMetrics-analyytikot ilmoittivat.

Gamdom.com – Liity taisteluun 50000 dollariaAloita ansaita pisteitä kaikista panostetuista Gamdom-kolikoista ja katso kuinka pitkälle voit nousta tulostaulukkoon!

Kaivostyöläisten tulot ovat palanneet tasolle, joka on havaittu niin kutsutun toukokuun puolittamisen (lohkon kaivamisesta maksettavan palkkion lasku) valmistelussa.

Marraskuun viiden ensimmäisen päivän aikana Bitcoin Revolution kaivostyöläisten tulot ovat jo olleet lähes 21 miljoonaa dollaria. Viimeisen kerran he saivat suunnilleen samat edut toukokuun alussa 2020.

Huawei paljastaa älypuhelimen, jossa on sisäänrakennettu digitaalinen yuan-lompakko

Analyytikot pitävät tätä suuntausta käynnissä olevana bitcoinin rallina. Samanaikaisesti BTC-verkossa tapahtuneiden tapahtumien käsittelymaksut ovat nousseet. Lokakuun lopusta lähtien maksut ovat nousseet lähes 200%. Marraskuun alusta lähtien kaivostyöläiset ovat ansainneet 4,15 miljoonaa dollaria palkkioiden käsittelystä, mikä on noin 20% heidän kokonaistulostaan.

CryptoQuant-tiimi uskoo, että monet kaivosaltaat alkavat pian myydä kertyneitä bitcoinejaan käteiseksi marraskuun rallissa.

Aiemmin CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki Yang Joo twiitti, että suuret kryptovaluutan haltijat ovat jo alkaneet tuoda BTC: tä pörssiin. Se on hälyttävä signaali markkinoille. Sama asiantuntija uskoo kuitenkin, että kaivostyöläiset yrittävät odottaa korkeampaa bitcoin-hintaa hyödyntääkseen sen parhaalla mahdollisella tavalla.