Bitcoin går almindeligt, da institutioner har 3% af BTC’s cirkulerende forsyning

Den voksende appetit hos institutionelle investorer betyder, at virksomheder nu har mere end 460.000 BTC, hvilket er 3% af den samlede forsyning i omløb.

Institutionelle investorer spiser hurtigt Bitcoin, og i skrivende stund er næsten 3% af Bitcoin ( BTC ) i omløb låst inde i langsigtede beholdninger af disse investorer.

Data viser, at 24 enheder har samlet mere end 460.500 BTC, hvilket svarer til 22 milliarder dollars til Bitcoins nuværende pris

Ifølge Michael Novogratz udelukker dette tal de 3 millioner BTC, der for evigt er mistet , som anslår, at der snart vil opstå en mangel på udbuddet, hvis institutionerne fortsætter deres nuværende købsproces.

Den aktuelle liste over indehavere inkluderer Crypto Trader, som har tæt på 141.690 BTC ($ 6,6 mia.). Dernæst er Block.one med en anslået 140.000 BTC $ 6,5 milliarder). MicroStrategy har også omkring 71.000 BTC ($ 3,3 mia.), Og i denne uge købte Tesla 38.500 BTC (ca. $ 1,8 mia.).

Analytikere forventer nu, at det snart vil være en corporate standard at holde Bitcoin i statskassen, da der er flere tekniske grunde til at se Bitcoin som en inflationsafdækning .

For det første har BTC en begrænset forsyning i omløb, der efterligner guldets værdibrug. Der er desuden ingen måde at fremskynde Bitcoins nye forsyning gennem yderligere minedrift.

Store indehavere reducerer yderligere den cirkulerende forsyning ved at købe betydelige mængder fra markedet og placere dem i kølerum. Denne langsigtede holdekultur blandt de fleste kryptodeltagere reducerer den allerede lille forsyning og skaber en ond cirkel.

For kloge finansdirektører giver en del af Bitcoins skatkammer en vis reguleringsafdækning og arbitrage, da regeringer ikke kan fryse midler

Hvad der er overraskende ved Teslas beslutning om at købe Bitcoin er timingen, da beslutningen skete, efter at BTC-prisen steg 250% på fire måneder.

Denne uges træk fik BTCs markedsværdi til at overstige Teslas og nåede den niende position blandt alle omsættelige aktiver.

Tidligere har køb af Bitcoin måske været betragtet som et utroligt dristigt skridt, men nu bliver det sund fornuft for institutionelle investorer.

Med cirka et groft skøn på $ 10 billioner af virksomhedskasse på verdensplan repræsenterer selv en 3% allokering i BTC 300 milliarder dollars, hvilket er omkring en tredjedel af Bitcoins samlede værdi i likvide kontanter.

I betragtning af at over 60% af Bitcoin-udbuddet ikke har bevæget sig i mere end et år, er en tilstrømning på 300 mia. Dollars næsten utænkelig for et aktiv med et frit float på 355 mia. Dollar.

Desuden tilføjer nyminteret BTC af minearbejdere op til 341.640 årligt, kun $ 16,3 mia. Derfor er det sikkert at konkludere, at den stabile allokering af BTC til virksomhedens statskasser kunne mere end fordoble den nuværende Bitcoin-pris.